Viac ako  4 000  receptov

Nahlásené komentáre

Nahlásením nám pomáhate odstraňovať komentáre, ktoré porušujú všeobecné podmienky a pravidlá slušného správania. Naozaj chcete nižšie uvedený komentár nahlásiť administrátorom?


autor: tejaja
vložené: 14. 03. 2010 08:45:12

Mirča, keď pečieš závin z kysnutého cesta, tak ho nechaj najprv hotový na plechu asi 20-30 minút nakysnúť. Až potom daj do rúry. Závin praskne väčšinou preto, že v rúre pri vysokej teplote rýchlo kysne. Proste strašný sex v rúre - furt se množej a množej, potvorky :-D



Copyright © 2008 - 2024 www.toprecepty.sk | Šírenie obsahu týchto stránok je bez písomného súhlasu autorov zakázané.

Partner: Videorecepty             Všeobecné podmienky | Výmena odkazov | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
Táto webová stránka používa cookies na vylepšenie našich služieb. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz